Mobirise

Piese de teatru

Amanta de la prânz

"Amanta de la prânz" este o comedie despre iubire, luptă și moralitate.  Povestea începe când Oliver, consilier de mariaj și scriitor află că soția lui are o aventură, chiar de la soția amantului, Carrie.  Spectacolul este o comedie romantică plină de momente savuroase care aduce în prim plan "lucrurile importante" dintr-un cuplu, o analiză fina a relației dintre soț și soție într-un punct culminant al căsătoriei.

Divorț în ziua nunții

Bill, urmează să se căsătorească, doar că după petrecerea burlacilor se trezește în camera de hotel alături de  o fată misterioasă. Mireasa trebuie să sosească iar singura metodă să iasă din această situație e să se folosească de cavalerul de onoare, spunând că fata e prietena lui. O comedie de situație incendiară, un haos ilar cu porții sănătoase de râs.

Cel mai jucat spectacol al Teatrului InDArt din 2016.
PREMIUL pentru interpretare feminină la festivalul de teatru Comic7B,
Silvia Gagu. 

Cealaltă femeie

Cealaltă femeie”, de Aldo lo Castro, comedie în stilul pieselor bulevardiere franceze, are în centrul ei patru femei convocate la vila aceluiași domn, în aceeași zi și la aceeași oră. Trădate în dragoste, cele patru hotărăsc să se răzbune pe Don Juan-ul necredincios. Cum aleg să facă acest lucru? Prin tango și amor!
Această comedie de adulter sau de trădare în iubire, sau de extindere a noţiunii de familie, tratează probleme de fiecare zi, astfel că nu va fi vreodată un spectator (sau spectatoare) care să nu se simtă vesel în mica poveste despre sex.

Bărbații trebuie dresați

Cunoscută și cu numele de "Fuga de mariaj", avem o comedie romantică despre relația de cuplu și despre marele moment din viața oricărui bărbat, atunci când trebuie să decidă dacă rămâne cu femeia visurilor pentru tot restul zilelor sau să rămână burlac și să se bucure de momentele de mers n chiloți prin casă.

Impro-vizor

O trupă de teatru de improvizație sau teatru-sport, cum mai este numit. Suntem actori, cântăreți, păpușari, într-un cuvânt... improvizatori!

Opiniile unui clovn

Ipocrizia, minciuna, înstrăinarea și marginalizarea individului de către o societate care nu are timp și răbdare pentru detalii, materialismul, predominanța dogmei religioase, uniformizarea colectivă sau depersonalizarea individului, toate aspectele abordate în spectacol fac din acesta un spectacol manifest.

Stand-up cu Marius Gheorghiu

Peste 2000 de showuri in 14 ani - Stand up comedy!
Initiatorul singurului show de stand up comedy FARA VULGARITATE din ROMANIA!
Cel mai lung turneu de comedie din Romania, impreuna cu trupa Spitalu'9 (107 orase/an)
Tipul ăla dezbrăcat complet, de la Românii au Talent.